Brolægger i Vester Skerninge

Overvejer du at få lavet fliselægning til din have eller på din indkørsel? I så fald hjælper vi gerne som din brolægger i Vester Skerninge og resten af Fyn. Hos Jimmie Brun Entreprenør er du i gode hænder, vi har mange års erfaring med brolægning og fliselægning. Vi tilbyder vores service som brolægger i Vester Skerninge, men kommer også ud til dig skulle du bruge vores services i Odense, eller på resten af Fyn

Vi kommer ud på hele Fyn

Skal du bruge en brolægger Vester Skerninge?

Er du i tvivl om du har brug for os som din brolægger i Vester Skerninge, kan vi gøre dig klogere. En brolægger er en håndværker, der arbejder med sten og fliser, det kan f.eks. være lægning af indkørsler, terrasser, gangstier, parkeringspladser og generelt belægning af fliser til udendørs areal.  Netop her er vi specialister, da vi tilbyder brolægningsopgaver og flisebelægning i høj kvalitet, for at sikre at dit projekt bliver udført korrekt. Uanset dine ønsker, vil vi altid stræbe efter den højeste tilfredshed, uanset hvilken opgave du ønsker bliver løst.

Hvad koster brolægning?

Prisen på en opgave af denne størrelse, er vi godt klar over spiller en stor rolle for de fleste af vores kunder, og ligesom vores andre ydelser, stræber vi efter gennemsigtighed. Prisen på en brolægning afhænger af opgavens størrelse, hvilke materialer du ønsker til din flisebelægning, såsom valg af fliser og sten, og blandt andet af grundens tilstand. Hos Jimmie Brun Entreprenør kan vi nemt give dig et uforpligtende tilbud, og vil samtidig tilbyde dig en skræddersyet løsning, der tilfredsstiller dine behov og ønsker.

Hvorfor Jimmie Brun Entreprenør er den rette til opgaven

  • Vi har mange års erfaring som brolægger og med fliselægning, og vi ved, hvordan man laver en holdbar og flot belægning, der ikke kun er flot efter endt arbejde, men også mange år efter.
  • Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, der sikrer en lang holdbarhed.
  • Vi lytter til vores kunders ønsker og behov og tilpasser vores arbejde en god dialog med dig.
  • Vi er altid klar med gode råd og vejledning omkring brolægning og fliselægning, så skulle du mangle inspiration, tilbyder vi rådgivning.
  • Vi har konkurrencedygtige priser og tilbyder altid en fair pris for vores arbejde.

Du kan altid kontakte os på telefon 52 39 22 33, eller skrive til os på jimmiebrunent@outlook.dk for et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at være din brolægger i Vester Skerninge og hjælpe dig med at få en flot og holdbar belægning, uanset hvilken opgave netop du har brug for.

Få et godt tilbud i dag

Kan jeg hjælpe dig med andet? 

Som entreprenør stræber jeg efter at være så alsidig som muligt, så du kan få hjælp til de opgaver du står og mangler. Udover flisebelægning til dit hus eller have, kan jeg også hjælpe dig med:

Mangler du andet, kan du altid tage fat i os, og så kan vi se om vi kan være behjælpelige.