Omfangsdræn

Hvis du har bekymringer omkring fugtproblemer og vandskader i din husstands fundament eller kælder, forstår vi dig godt. Mange husejere oplever problemer med fugt og vandskader, hvilket kan give meget besvær og store omkostninger. Lige præcis her kommer Jimmie Brun Entreprenør ind i billedet, da vi tilbyder installation af omfangsdræn i Vester Skerninge, og kommer også ud til dig skulle du bruge vores ekspertise i Odense og resten af Fyn.

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er en dræningsløsning, der bruges til at lede vand væk fra bygningens fundament eller kælder. Det bruges til at beskytte bygninger mod grundvand og regnvand, og kan være med til at forebygge fugt og vandskader. Vandet opsamles i røret og ledes væk fra bygningen til en sump eller afløb.

Hvis du har fugtproblemer i din kælder eller fundament, kan det skyldes rigtige mange ting, men en hyppig årsag kan være manglende eller ineffektiv dræning. Hvis du oplever vand på kælderens gulv eller fugtige pletter på væggene, er det tid til at overveje et omfangsdræn. Det kan også være nødvendigt, hvis dit hus er bygget på en skråning eller i et område med højt vandniveau.

Kan man selv lave omfangsdræn?

Vi ved selvfølgelig godt, at det ofte kan være fristende at søge efter gør-det-selv løsninger, når det kommer til håndværk i hjemmet. Men lige præcis med omfangsdræn, anbefales det kraftigt at overlades til en professionel entreprenør. Mange ting kan gå galt undervejs, derfor er det vigtigt at det bliver udført korrekt.

Vi har den rette ekspertise og erfaring, til at installere et effektivt og holdbart dræningssystem til din bolig, netop så problemerne ikke opstår igen.

Du undrer dig måske også på prisen af et dræn, og der sigter vi altid efter at være så gennemsigtig som muligt. Prisen på et omfangsdræn vil dog variere afhængigt af størrelsen på ejendommen, og samtidig dybden på din kælder eller fundament. For at få en nøjagtig pris, kan du altid kontakte os og få en vurdering. Vi altid tilbyde en fair og konkurrencedygtig pris.

Hvorfor vælge Jimmie Brun Entreprenør?

  • Vi har mange års erfaring, og ved hvordan man installerer omfangsdræn og kælderdræning.
  • Vi bruger kun de bedste materialer og udstyr.
  • Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, så ingen føler sig snydt efter endt arbejde.
  • Vi er lokale og tilgængelige på Fyn, Odense og Vester Skerninge.

Kontakt os i dag på 52 39 22 33 eller på jimmiebrunent@outlook.dk  for både rådgivning om hvorvidt det er nødvendigt for dig at få installeret et dræn i dit hjem, samt en vurdering og et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med at beskytte dit hjem.
 

Kontakt

Vi byder på mere end omfangsdræn

Har du brug for en dræningsløsning, hvor du med sikkerhed kan få ledt vandet væk fra din bygnings fundament, skal du ikke være i tvivl om at vi kan hjælpe dig. Har du derimod behovet for hjælp til andre entreprenøropgaver, står vi også til rådighed. Vi kan blandt andet hjælpe dig med: 

Står du og mangler hjælp til en opgave du ikke ser på listen, vil vi alligevel byde dig velkommen til at kontakte os. Ring til os og fortæl os om hvad du har brug for hjælp til, og så ser vi på hvad vi kan gøre.