Kloakseparering i Vester Skerninge

Står du netop og mangler en kloakseparering i Vester Skerninge, og har brug for en erfaren entreprenør, så står Jimmie Brun Entreprenør klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder samtidig vores services i Odense og resten af Fyn. Vi er stolte over vores tilgang og vores ekspertise, og kan samtidig kalde os specialister inden for faget. 

Vi dækker hele Fyn

Hvornår skal din kloak separeres?

Hvis du oplever problemer med oversvømmelser i forbindelse med nedbør, kan det altid være en god ide at få vurderet, om din kloak skal separeres. Derudover kan det ofte også være en nødvendighed i forbindelse med ombygning, renovering, eller nybygning af huse. Hvis du har den mindste tvivl, vil vi altid stå til rådighed, og give dig en vurdering. 

Hvad er kloakseparering?

Kloakseparering er en proces, hvor regnvand og spildevand skilles i to separate rør, hvor spildevandet ledes til dit nærmeste renseanlæg, imens regnvandet ledes typisk til et vandløb. 

Formålet med kloakseparering er at forhindre oversvømmelser og sikre en mere effektiv rensning af spildevandet. Du kan derfor ved adskillelse af regnvand fra spildevand i kloaksystemet, undgå oversvømmelse og samtidig sikre en effektiv rensning af spildevand. Da processen går ud på at skille spildevand og regn vand i to separate rør, kan betegnelsen "kloakseparering" derfor godt være en anelse ved siden af, da der i virkeligheden ikke bliver pillet meget ved selve dit kloaksystem, men vi i stedet laver separering af regnvand. Hvis du har direkte problemer med din kloak, kan vi stadig være til rådighed, men med hjælp og samarbejde med din nærmeste kloakmester.

Hvis du skulle være i tvivl om processen, hvorfor eller hvornår det kan være en løsning for dig, kan du altid kontakte Jimmie Brun Entreprenør, så vil vi sørge for at besvare alle dine spørgsmål.

Hvad koster det at separere kloak?

Mange kan normalt have bekymringer om, at entreprenøropgaver kan forvolde store økonomiske problemer, men det behøver det nødvendigvis ikke at gøre. Prisen når vi udfører en kloakseparering i Vester Skerninge afhænger af mange ting, blandt andet størrelsen af din grund, kompleksiteten af arbejdet, eller om der endda er behov for yderlige nedgravning af dræn eller installation af regnvandsbeholder.

Uanset hvad din situation er, vil vi altid forsøge at rådgive dig til den bedste løsning, og tilbyde en fair og konkurrencedygtig pris. 

Forhåbentligt har vi nu besvaret de spørgsmål du skulle have angående kloakseparering, men skulle du have spørgsmål, brug for rådgivning, eller interesseret i vores service, kan du altid ringe til os på telefon 52392233, eller skrive en besked til os på jimmiebrunent@outlook.dk, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Kontakt os for et godt tilbud

Vores arbejde stopper ikke her

Har du brug for hjælp til separering af spildevand og regnvand, er vi din partner og kan nemt løse dine problemer for dig. Mangler du derimod hjælp til andre entreprenøropgaver, kan vi højst sandsynligt også hjælpe dig. Vi kan blandt andet tilbyde hjælp til:

Mangler du udført arbejde indenfor andre områder end de overnævnte, skal du ikke tøve med at kontakte os.